144px

CUM TE PUTEM AJUTA?

Esti unic si vrem sa-ti oferim solutia care ti se potriveste cel mai bine.

Web deisgn&development

Un site este ca o carte de vizita in mediul online. Daca este facut in mod profesionist, atunci ai facut o investitie care genereaz√£ profit. Peste 80% din concurenta ta au ales sa ajunga mult mai rapid la consumatorii lor si sunt deja in mediul online. Tu cat mai astepti?

Contacteaza-ne si impreuna vom gasi solutia potrivita afacerii tale!

SEO

Daca scopul tau este sa generezi profit, atunci tinta ta este prima pagina pe Google. Odata ajuns acolo, publicul tau tinta va intra in contact cu tine mult mai usor si astfel vei cheltui mai putin bani in publicitate. Contacteaza-ne si impreuna vom putea creste cifra ta de afaceri!

E-commerce

Oricine are cunostinte de programare poate crea un magazin online. Insa, un specialist este cel care invata incontinuu si este la zi cu tendintele si noutatile din domeniu. Spre deosebire de un amator cu diploma, un specialist se bazeaza pe analize complexe ale vizitatorului pe site, astfel incat navigarea sa fie intuitiva, structura foarte clara iar mesajele plasate acolo unde produc cele mai bune rezultate.
De aceea alocam cel putin 4 oameni care iti vor construi magazinul online: pentru ca acesta sa vanda.

Contact

Web Security

Daca siteul tau este considerat compromis acesta va fi scos in scurt timp din motoarele de cautare, vei pierde o multime de vizitatori, reputatie si vei risca sa iti pui in pericol chiar si proprii clienti.

Software development

Pe parcursul unei colaborari cu o companie de webdevelopement, un proprietar de afacere se poate confrunta cu foarte multe probleme. Datorita experientei acumulate din peste 183 de proiecte finalizate cu succes si peste 183 de zambete primite, putem spune ca intelegem foarte bine nevoile fiecarui client si impreuna gasim solutiile potrivite.

1

Branding

2

Social Media Marketing

3

E-mail marketing

4

Copywriting

5

Grafica publicitara

6

Solutii complete pentru businesul tau

VREI SA ITI DUCI AFACEREA LA URMATORUL NIVEL?
VREAU SA DUC AFACEREA LA URMATORUL NIVEL

Gasim solutii la orice proiect pe care vrei sa il implementezi.

CERE OFERTA