Obține cu până la

400% mai multe conversii în mai puțin de 48 de ore

Am selectat top 10 landing page-uri cu cele mai mari vânzări construite de noi. Le-am pus într-un format editabil, ușor de adaptat afacerii tale. Pentru ca tu să îți crești afacerea folosindu-te de know-how de top în optimizarea conversiei, la cel mai mic preț.

699 € 99 €

Profită de reducerea de Sărbători de 85%!

Nu ai nevoie de programator, de alte instrumente sau de costuri ascunse.

300+ antreprenori și-au lăsat afacerile online în mâinile noastre

Nu se poate mai ușor

Landing page instant

Nu ești o persoană tehnică? Nici nu trebuie să fii! Instalează landing page-ul gata făcut și dă start vânzărilor online în mai puțin de 48 de ore!

Atrage clienți noi și lead-uri calificate

Traficul tău e transformat în lead-uri și clienți plătitori pe un landing page care a dovedit că vinde foarte bine. Din nou și nou.

Dezvoltă-ți afacerea

Indiferent dacă obții programări sau procesezi plăți, un landing page profesionist îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru marketing-ul și dezvoltarea afacerii tale.

Cel mai inteligent mod de a vinde online

Nu putem transforma like-urile în bani. Nici traficul de pe site nu se monetizează singur. Un landing page transformă toate resursele pe care firma ta le are deja în rezultate, îndemnând vizitatorii să acționeze. Dă-le voie vizitatorilor tăi să cumpere de la tine, să-ți dea adresa de mail, să se programeze. Ajută-i să-ți devină cu ușurință clienți.

Peste jumătate din vânzările online din România se fac de pe mobil. Landing page-urile noastre se adaptează perfect oricărui ecran sau tip de device, pentru vânzări online fără griji. 

Email marketing-ul rămâne cel mai profitabil canal de vânzare din online. Însă nimeni nu își mai dă adresa de mail fără să primească ceva de valoare. Oferă-le clienților informații utile în schimbul adresei de mail și construiește-ți baza de date care să-ți genereze un flux constant de vânzări.

Trimite mailuri automate, analizează-ți traficul din punct de vedere demografic sau află tot ce fac vizitatorii tăi pe landing page. Integrările cu Google Analytics, Mail Chimp, Active Campaign sau Rank Math îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie în campaniile tale de promovare. 

Singurul tău risc este să nu începi să vinzi acum!

Clienții te așteaptă, iar noi suntem aici să te ghidăm

699 € 99 €

Nu ai nevoie de programator, de alte instrumente sau de costuri ascunse.

Comandă. Instalează. Start vânzări online!

Pasul 1

Comanzi

Alegi landing page-ul potrivit afacerii tale.

Pasul 2

Vezi instrucțiunile

Primești tot ce ai nevoie pe email – inclusiv instrucțiunile de utilizare.

Pasul 3

Instalezi pagina

Nu trebuie să o faci singur. Suntem la un click distanță dacă ai nevoie de ajutor.

Pasul 4

Gata!

Vinzi, faci programări sau colectezi adrese de mail în mai puțin de 48 de ore.

Ce spun
clientii nostri?

Ce spun clientii nostri?

Pachetul conține:

 • O copie exactă a demo-ului selectat de tine Poti alege unul dintre cele 10 demo-uri din pasul urmator, alaturi de functionalitatiile dorite gata configurate.
 • Instrucțiuni video detaliate pentru modificarea conținutului și instalarea acestuia Peste 2 ore de materiale video cu instructiuni detaliate cu privire la fiecare proces din noua ta pagina. Informatiile pot fi utilizate si pe orice alte site-uri.
 • Sistem de caching pentru optimizarea vitezei de încărcare Sistemul de caching este gata configurat. Pagina ta se va incarca in maxim 5 secunde.
 • Sistem configurat pentru Optimizarea SEO on Page + documentație Site-ul va fi gata de indexare si optimizare. Vei beneficia de instructiuni video si de elemente de know how cu privire la cele mai bune practici de SEO pentru noua ta pagina.
 • Materiale editabile pentru imagini (format PSD) Fiecare landing page contine diverse mockup-uri si/sau imagini editate - le vei putea edita rapid utilizand fisierele PSD compatibile cu orice versiune de Photoshop
 • Indicații privind imaginile ce pot fi utilizate și modalități de redactare a conținutului Un fisier PDF cu indicatii precize despre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii faci.
 • BONUS pentru primele 30 de comenzi: O luna GRATUITA de gazduire + o sedinta de consultanta telefonica bonus
699
99
Plata One Time
VREAU PACHETUL

Da, poți să păstrezi lucrurile simple.

Dar nu TREBUIE să o faci.

Vrei ceva mai complicat? Optează pentru servicii extra la o fracțiune din cost:

Instalare

Sistem de achiziție cu pagină de Checkout

Plata cu cardul

Generare automată de facturi

Integrare cu Mail Chimp/Active Campaign

Integrare cu Google Analytics + Google Search Console + Rank Math

Cine suntem noi?

Aly Media, agenție de web digital înființată în 2015, specializată în construcția site-urilor care vând. Printre proiectele noastre se numără platforme de ecommerce, site-uri dedicate proiectelor educaționale (precum Upriserz) sau soluții online pentru nișe specifice (grădinițe, săli de sport ș.a.m.d.).

Nu mai sta! Clienții tăi așteaptă!

699 € 99 €

Nu ai nevoie de programator, de alte instrumente sau de costuri ascunse.

Întrebări frecvente

Pagina pe care „aterizează” clientul.
O scrisoare de vânzare.
O pagină scrisă pentru un avatar de client.
Un șir de argumente menite să convingă.
O piesă dintr-o campanie de promovare.
Suma tuturor materialelor promoționale pentru un anumit produs sau serviciu.

Un astfel de landing page are un singur obiectiv: acela de a genera vânzări, înscrieri, de a colecta adrese de mail, ș.a.m.d.
Tocmai de aceea un landing page NU are meniu și nu trimite vizitatorul pe altă pagină prin link-uri externe. Un landing page bine construit conține îndemnuri clare la acțiune repetate periodic (butoanele de Call To Action), menționează beneficiile produsului, garanții sau testimoniale.

Info despre elementele utilizate si câteva hinturi pe rezultatele avute cu LP-urile deja vândute;
În medie, un landing page convertește de 4 ori mai mult decât o simplă pagină de produs aflată pe un site. De aceea clienții noștri de top generează vânzări online între 40 de mii și 100 de mii de euro, cum e cazul Upriserz, cu un landing page realizat de noi.

 1. O copie exactă a demo-ului selectat de tine
 2. Instrucțiuni video detaliate pentru *modificarea conținutului și instalarea acestuia;
 3. Sistem de caching pentru optimizarea vitezei de încărcare
 4. Sistem configurat pentru Optimizarea SEO on Page + documentație;
 5. Materiale editabile pentru imagini (format PSD);
 6. Indicații privind imaginile ce pot fi utilizate și modalități de redactare a conținutului;
 7. BONUS pentru primele 30 de comenzi [Gazduire +O SEDINTA DE CONSULTANTA + 1 EBOOK ] -> PRIMII 30!

Domeniul, hostingul (începând cu a doua lună), orice modificări sau personalizări aduse paginii

Îți trimitem instant fișierele landing page-ului pe e-mail, imediat după confirmarea plății. Dacă ai ales să-ți instalăm noi fișierele, totul este gata în cel mult 48 de ore din momentul în care ne trimiți datele de acces ale domeniului.

De domeniu (.ro, .com, sau orice preferi) și de găzduire. Primești prima lună de găzduire gratuit, din partea noastră. Iar domeniul îl poți înregistra la orice registrar.

Nu există nici un fel de taxe suplimentare pe care le vei achita ulterior. Toate fișierele îți vor aparține în totalitate. Singurul cost suplimentar poate fi reprezentat de pachetul de gazduire în cazul în care optezi pentru migrare pe serverele noastre.

Alegi din 10 modele de pagini, dar tu îți pui textul, pozele și elementele de brand care o vor face a ta. După nenumărate teste și zeci de mii de euro cheltuiți în campanii, schema logică din spatele unui landing page care funcționează este cea pe care o cumperi de fapt și care merită toți banii.Până la un punct, rețeta succesului e comună în online. Iar noi ți-o recomandăm pe cea care știm că are succes.

Nu. Domeniul nu este inclus în prețul achitat. Îți recomandăm să înregistrezi domeniul pe numele sau firma ta. Dacă nu ai un domeniu, te ajutăm noi să-ți iei (durează maxim 5 minute).

Toate procesele landing page-ului și modul de utilizare sunt explicate de la A la Z în videourile cu instrucțiuni. Deci da, ai un training video complet în acest pachet.

Ai libertatea de a adăuga secțiuni suplimentare și drepturi depline pe produsul achiziționat.

Sigur. Nu depinzi de nimeni. Ai libertatea de a administra singur/ă pagina și în același timp de a acorda acces oricui dorești (pentru mentenanță sau orice altă intervenție).