În perioada 23 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020 echipa ALY Media va fi în vacanță. Sărbători fericite tuturor!

1.Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor

formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru

înregistrare vă obligați sa ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile sau cerute de lege

pentru derularea contractelor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații accesați

https://alymedia.com

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care

decurg din folosirea acestora. S.C. SMART SERVICES ADM SRL. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a datelor de acces.

2.Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C. SMART SERVICES ADM  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. SMART SERVICES ADM se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C. SMART SERVICES ADM.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor

care se află în controlul nostru.

S.C. SMART SERVICES ADM  se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisa la adresa contact@alymedia.com se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. SMART SERVICES ADM  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. a) dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES ADM să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele

dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 1. b) dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES ADM să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod

gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001

 1. c) dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES ADM să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 2. d) In cazul plaților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plata online oferite de Netopia SRL. În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și sa fie folosite abuziv de terțe persoane:

– S.C. SMART SERVICES ADM și Netopia SRL garantează securitatea sistemelor informatice. Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. SMART SERVICES ADM sau pe serverele Netopia. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem;

– Introducerea unui cod/parola secreta știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.alymedia.com SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.alymedia.com, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.alymedia.com SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3.Copyright

Întregul conținut al site-ului www.alymedia.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. SMART SERVICES ADM. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul S.C. SMART SERVICES ADM a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

 1. Accesul la site

S.C. SMART SERVICES ADM garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confer dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta manieră în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. SMART SERVICES ADM fără acordul scris prealabil al acesteia.

 1. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul sau prin servicii de plata online oferite de terțe părți (de exemplu Paypal).

Daca plata se face online cu cardul de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comanda.

Taxele și comisioanele sunt suportate de fiecare parte conform politicilor serviciului de plăți. Taxele vînzătorului vor fi suportate de vînzător, iar taxele deținătorului de card de client.

 1. Politica de confidențialitate

ALY Media este autorul acestui site web și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, S.C. SMART SERVICES ADM fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site. S.C. SMART SERVICES ADM nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informațiile despre produse, caracteristicile și preturile lor corespund realității de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informații sunt oferite doar cu titlu informativ și nu sunt și nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuală a produselor și serviciilor oferite de S.C. SMART SERVICES ADM

S.C. SMART SERVICES ADM nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

S.C. SMART SERVICES ADM colectează informații pe acest website în conformitate cu legislația româna în acest sens.

Site-ul plasează un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adică un mic fișier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de contact. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informații precum și trimiterii de oferte atractive din partea S.C. SMART SERVICES ADM (în funcție de preferințele setate de utilizator).

. Informațiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clienților de S.C. SMART SERVICES ADM și partenerii săi.

Prin accesarea acestui site va dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de S.C. SMART SERVICES ADM pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate S.C. SMART SERVICES ADM pentru o bună administrare a site-ului și pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienților noștri.

S.C. SMART SERVICES ADM nu este responsabil pentru conținutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul S.C. SMART SERVICES ADM. Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidențialitate a S.C. SMART SERVICES ADM. Faptul ca site-ul S.C. SMART SERVICES ADM conține legături către alte site-uri nu înseamnă că S.C. SMART SERVICES ADM susține, aprobă sau este responsabil pentru conținutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primește mesaje tip e-mail de la S.C. SMART SERVICES ADM numai în urma completării formularului de înregistrare și a alegerii respectivelor liste. S.C. SMART SERVICES ADM își rezervă dreptul de a nu mai trimite mesaje anumitor utilizatori fără a o feri vreo explicație sau notificare prealabila și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje.

Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai mulți utilizatori abonați la listele de discuții.

Site-ul S.C. SMART SERVICES ADM este protejat prin cele mai noi și mai puternice tehnici și metode de securitate.

Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât și

offline a site-ului. S.C. SMART SERVICES ADM depune diligenta necesară și posibilă pentru a proteja informațiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidențialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca

mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrare a reclamației

la sediul S.C. SMART SERVICES ADM. În cazul in care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înțelegere, va fi  considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul S.C. SMART SERVICES ADM

S.C. SMART SERVICES ADM își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 1. Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamație în legătură cu oricare din website-urile găzduite de serverele sau infrastructura ALY Media trebuie să respecte următoarele cerințe:

▪ Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societății care face

sesizarea/plângerea sau care se consideră prejudiciată (în cazul persoanelor fizice: nume,

prenume, adresa domiciliului; în cazul societăților comerciale: denumirea completă, CUI-ul ,

adresa sediului social, precum și datele persoanei de contact împuternicite).

▪ Reclamantul va pune la dispoziția ALY Media dovezi clare din care sa reiasă că activitățile incriminate sunt ilegale, precum și o descriere detaliată a acestora.

▪ În cazul în care reclamantul solicită în mod expres ștergerea conținutului sau blocarea accesului

în Internet a conținutului incriminat, iar această acțiune va genera un prejudiciu unei terțe părți,

reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. În acest sens, reclamantul va înainta

către ALY Media o declarație pe propria răspundere în care își va asuma in totalitate responsabilitatea oricărui prejudiciu care poate decurge din aceasta acțiune.

Sesizările se vor trimite în format fizic pe adresa sediului nostru din Campia Libertatii nr 35, etaj 1, camera 5, sector 3, București.

ALY Media utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a ALY Media cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings saved!
Setari permisiuni

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Da, sunt de acord