Spunem, Prezent!, campaniei realizate de Asociația Zetta, “Zetta, prezent - Stop COVID 19”

Party Now. Go Out Later. Stay Online.

Party Now. Go Out Later. Stay Online.

N-ai mai ieșit de mult? Vino la show-ul caritabil realizat de Urban Events x ALY Media

Sparge rutina și distrează-te cu noi la un show online, înregistrat direct din casele artiștilor!

  • Donăm tot profitul obținut
  • Uită de stres și dansează cu noi
  • Data: 11 Aprilie 2020
  • Locația: Sufrageria ta

Pret bilet: 29 lei

TVA Inclus

Cântăm și protejăm medicii, împreună ♥

Tu dansezi în show și te bucuri de muzică bună, noi ne asigurăm că medicii din spitale – prima linie de pe front – au echipamentele de protecție necesare. E destul de rău în spitalele publice. E și mai rău în maternități pentru că responsabilitatea este dublă.

Când femeile însărcinate se luptă cu amenințarea coronavirusului, au de 2 ori mai multe frici, de 2 ori mai mare nevoie de protecție, de 2 ori mai multă nevoie de noi.

De aceea am ales să susținem campania asociației Zetta

„Zetta, prezent!” susține de două ori viața!

„Zetta, Prezent!” susține echipa medicală a Maternității Bucur!

Implică-te alături de noi! Echipamentele cumpărate din biletul tău pot salva sănătatea unui medic – și a zeci de pacienți dată cu el. 

Uită de lipsa de libertate și de stresul din perioada asta pe ritm de muzică bună în timp ce medicii și toți cei implicați luptă pe front și pentru tine. În plus, tu și cei dragi ție veți găsi un personal medical sănătos și pregătit de muncă dacă veți avea nevoie de ajutorul lor.  

Doar împreună vom depăși acest moment. Doar împreună vom reuși! Ne distrăm și ajutăm prin muzică.

Music is the strongest form of magic

Vino cu noi într-o experiență muzicală...

La un show adevărat! Nu spune nimeni că în izolare nu te poți distra. Nu spune nimeni că nu poți dansa sau că trebuie să te simți singur. Când asculți muzică bună, venită din suflet, nu ai cum să te simți singur. Vei fi cu noi, toată gașca asta de oameni care ți-am pregătit o experiență muzicală, livrată direct la tine acasă. 

Vei fi cu toți oamenii care vor să evadeze, la fel ca tine, din izolare. Cu noi toți, cei care facem și participăm la un show pentru a face bine în țara noastră într-un moment foarte dificil. 

10 artiști, tone de talent, kilograme de voie bună, câte bilete – atâtea fapte bune.

Cu sprijinul

Ei sunt responsabili de montajul show ului si asigura partea de productie.

Un show făcut de artiști special pentru tine, acasă

Funk, folclor, taraf sau R&B. Tone de voie bună și energie pentru o cauză nobilă, toate menite să te ridice de pe canapea, la dans. De la câștigătoarea Vocea României – Julie Mayaya – la experți în entertainment – Smoothie Entertainer. 

Vino în show și ia parte la mișcarea de solidaritate națională care salvează vieți. Donează și tu împreună cu noi pentru echiparea maternității Bucur, unde gestul tău poate salva de 2x viața!

Julie Mayaya

Câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii Vocea României. Un talent incontestabil. Îți răpește inima pe ritmuri de blues, rock, pop rock, funk sau R&B – deși intepretările ei nu au limitări de gen muzical sau de orice fel.

Cătălina Zoescu

„Music is not what I do, it’s who I am!” O poți asculta în ultima colaborare cu ADDA pe piesa Du-te.

Emilia Holtea

Filozofia ei: muzica e artă. Muzica se simte, se trăiește, se dă mai departe. Luați și voi din ea, că face bine!

Smoothie Entertainer

Un sunet fresh pentru urechi sănătoase. Pentru că #blendingthehits, entertainmentul se simte ca la Smoothie acasă. A fost și el la Vocea României și i-a cucerit pe Smiley și Loredana.

Greek4U

Trupa 100% grecească ne invită să ne distrăm, să dansăm și să câtăm grecește: Think like a Greek and dance a little bit.

Daniel Robu si Alexandra Penciu

Îți amintești de trupa De La Vegas? Daniel Robu era jumătatea masculină. Cu o experiență de 20 de ani în muzică, entertainmentul e numele lui mic. Exact ce-avem acum nevoie.

Daniel Turică

Cântă cucu’, bată-l vina… Ce-am fi fără folclor? Pregătește-te să joci în stil românesc, pentru că nimeni nu știe să se bucure mai simplu și mai autentic decât românul!

Urban Folklore by Adrian Grigoraș

Folclor urban, direct la tine-acasă. După cum spun și artiștii tarafului: “Cel mai bun mod de a te înveseli este să înveselești pe altcineva.” Hai să ne înveselim împreună!

Brigitta

Fostă concurentă în emisiunea Vocea României, Brigitta a susținut concerte alături de Marius Moga în cadrul turneului național DeMoga Family Show. “Vocea este o extensie a sufletului, iar muzica este cel mai sincer și mai profund mod de a-mi dezvălui trăirile interioare.”

Peejay Vincent

Muzică și energie pe ritmuri tribale. Stay home, but think PARTY!

MC Răzvan Stroe

Om de radio, MC, prezentator și voice over – el este vocea entertainmentuluiși prezentator în seara show-ului.

Parteneri

SELF TRANSFORMER

Lucrurile care contează cu adevărat

Îți amintești ce ai mâncat la cină de ziua ta, anul trecut? Sau ce ai purtat la o primă întâlnire? Probabil că nu. Dar îți amintești cum te-ai simțit în ziua aia. Îți amintești stări și emoții.

Iar amintirile noastre sunt ce simțim. Sentimentul unui concert pe plajă, oboseala când te prinde dimineața dar încă cânți, tălpile obosite și reci în nisip care încă mai dansează, libertatea pură pe care o simți în toți porii la un răsărit pe plajă – astea sunt trăirile pe care le simți și cu care rămâi. Pentru totdeauna. 

Nu o să-ți amintești ce ai mâncat, câtă hârtie igienică ai cumpărat sau toate știrile la care te-ai uitat. N-o să-ți amintești exact nici câte zile ai stat în casă sau cum te-ai descurcat să lucrezi cu copiii.

O să-ți amintești de frică. De sentimentul de neputință. De incertitudine. 

Schimbă povestea. Schimbă-ți amintirile. Amintește-ți peste ani de sentimentul pe care l-ai avut când te-ai implicat. De cât de bine a fost să faci o diferență, să lupți și tu pe front cu resursele tale. Amintește-ți că și datorită ție medicii au reușit să învingă. 

Amintește-ți de sentimentul de libertate – să ieși din casă, să respiri aer curat, să te plimbi – și amintește-ți că și datorită ție s-a întâmplat asta atunci, acolo, și nu peste câteva luni.

Și nu în ultimul rând, amintește-ți peste câțiva ani cum ai dansat în sufragerie la un show, în timp ce erai îmbrăcat în pijamale și neieșit din casă de săptămâni. Cum ai râs și te-ai bucurat de un lucru atât de simplu împreună cu mii de alți oameni, online, în casele lor. S-ar putea să fie o experiență pe care să nu ai șansa s-o mai trăiești curând! 😊

Implică-te și tu! Împreună salvăm de 2x viața!

Pret bilet: 29 lei

TVA Inclus